Marathon pak glutenvrij

De pluspunten :
 • Alle producten die u nodig heeft voor betere prestaties tijdens uw marathon
 • Een energieprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor uw marathon
 • Met vloeibare gels: aangenaam in gebruik tijdens het sporten
 • Zonder gluten en zonder lactose
Pack
40€90
au lieu de
62€20
MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Voor de voorbereiding op een marathon is een regelmatige training nodig, maar ook speciaal aangepaste voeding.

Het energieverlies tijdens een marathon is zeer hoog en kan zelfs oplopen tot 1000 kcal/uur.

Dat is de reden waarom OVERSTIM.s, bedenker van het glutenvrije Marathon pak, zijn beste producten bij elkaar heeft gebracht om u te helpen uw doelstelling te bereiken.

Het glutenvrije Marathon pak van OVERSTIM.s biedt ondersteuning in de dagen voor de wedstrijd en helpt u om uw volledige potentieel te bereiken tijdens de race.

VOOR DE MARATHON

 • Verhoog uw energiereserves met Malto antioxidant, glutenvrij.

  Zorg 3 dagen voor de wedstrijd voor een optimale hoeveelheid spierglycogeen door elke dag 150 g glutenvrije Malto antioxidant, opgelost in 1,5 liter water, te drinken.
 • Zorg voor de beste omstandigheden tijdens de start, door middel van een licht verteerbaar en energierijk ontbijt, met Gatosport glutenvrij.

  Nuttig 1/3 tot een 1/2 portie Gatosport tot 1,5 uur voor de start.
 • Zorg voor een stabiel bloedsuikergehalte tijdens het wachten voor de start en voorkom reactieve hyperglykemie door stress, met de glutenvrije Warm-up drank.

TIJDENS DE MARATHON

 • Nuttig bij elke voedselinname een glutenvrije energiegel van OVERSTIM.s voor een regelmatige energietoevoer en om uw spieractiviteit te tijdens de marathon ondersteunen.

De glutenvrije energiegels van OVERSTIM.s zorgen voor de toevoer, in een zeer kleine hoeveelheid, van: geconcentreerde energie, vitamines en mineralen (magnesium, calcium, natrium, enz.) die voor de sportieve inspanning nodig zijn.

BELANGRIJK:

Dankzij de vloeibare textuur van de glutenvrije energiegels van OVERSTIM.s is het gebruik ervan tijdens het sporten zeer aangenaam, ook tijdens intensieve inspanningen wanneer het lastig is voeding in te nemen.

Deze producten zijn gluten- en lactosevrij, conform de Europese richtlijn (41/2009). Het glutenvrije productassortiment van OVERSTIM.s is goedgekeurd door de Franse coeliakie vereniging (AFDIAG).

Marathon pak glutenvrij
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag <br />van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur+33 (0) 297 622 172
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur
Paiement 100% sécurisé100% beveiligde betaling
Deze website maakt gebruik van de 100% beveiligde betaalmethode PAYBOX (SSL)
Snelle en veilige leveringSnelle en veilige levering
Snelle en veilige levering met COLISSIMO, binnen 3/4 dagen

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

VIND ONS OP

OVERSTIM.s maakt gebruik van cookies om de producten op te slaan die u in uw winkelmandje plaatst. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.