Malto antioxidant glutenvrij

De pluspunten :
  • Verhoging van de energiereserves in de laatste 3 dagen voor een wedstrijd
  • Bevordert de normale spierwerking (calcium, magnesium)
  • Met vitamine C en zink met antioxiderende eigenschappen
  • Zuurvrij en licht zoet
  • Zonder gluten en lactose
Emmer 2 kg
33€85
MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

In de laatste 3 dagen voor een wedstrijd is het belangrijk om uw glycogeenreserves (energiereserves) te verhogen om zo uw weerstand, uw uithoudingsvermogen en herstel te verbeteren.

Het nuttigen van Malto antioxidant glutenvrij, dat voor 94% uit langzame koolhydraten bestaat (glykemische index <15), is een groot voordeel, omdat het zorgt voor de toename van uw glycogeenreserves zonder veel te hoeven eten: u eet tijdens de maaltijd een redelijke portie en uw hydratatie is optimaal voor de wedstrijd.

Door de gecombineerde werking van de vitamines en mineralen (calcium, magnesium), bevordert de glutenvrije Malto antioxidant de normale werking van de spieren tijdens het sporten.

Conform de Europese wetgeving (41/2009) bevat dit product geen gluten of lactose. Het glutenvrije productassortiment van OVERSTIM.s is goedgekeurd door de AFDIAG (Franse coeliakie vereniging).

Tijdens de laatste 3 dagen voor een wedstrijd:

  • Los elke dag 150 g Malto antioxidant glutenvrij op in 1,5 l water en neem gedurende de dag kleine slokjes
  • Malto antioxidant glutenvrij bevat geen conserveermiddelen. De eenmaal klaargemaakte drank moet dezelfde dag worden geconsumeerd.

Dosering:

  • 8 afgestreken schepjes (≈ 150g) oplossen in 1,5 l water.

Bereide hoeveelheid:

  • Bus van 500 g = ten minste 5 l klaargemaakte drank
  • Emmer van 2 kg = ten minste 20 l klaargemaakte drank

Dit product is bedoeld om, bij een normale voeding, in te spelen op de specifieke behoeften bij een acute spierinspanning tijdens een wedstrijd of tijdens bijzondere omgevingsomstandigheden. Onze producten zijn met de grootst mogelijke zorg bereid. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over één van onze producten, dan verzoeken wij u deze in de oorspronkelijke verpakking te retourneren. Op een koele en vochtvrije plaats bewaren. Zorg dat lege verpakkingen niet in het milieu terechtkomen.

POEDERPREPARAAT VOOR KOOLHYDRAATRIJKE ENERGIEDRANK GLUTENVRIJ, ZONDER LACTOSE

Naturel
Ingrediënten: maltodextrines, fructose, gedehydratiseerde glucosesiroop, tricalciumfosfaat, magnesiumcarbonaat, natriumchloride, acerolasappœder (geconcentreerd acerolasap (droog extract 50%), maltodextrine), calcium- en zinkgluconaat, vitamines C, B1 (thiamine) en B6. Geproduceerd in een fabriek waar ook schaalvruchten, melk, soja worden verwerkt. Bevat minder dan 0,5 g/100 g lactose.

Citrœn - Limœn
Ingrediënten: maltodextrines, fructose, gedehydratiseerde glucosesiroop, tricalciumfosfaat, magnesiumcarbonaat, citrœnsappœder (geconcentreerd citrœnsap (droog extract 40%), maltodextrine), aroma's, natriumchloride, acerolasappœder (geconcentreerd acerolasap (droog extract 50%), maltodextrine), calcium- en zinkgluconaat, vitamines C, B1 (thiamine) en B6. Geproduceerd in een fabriek waar ook schaalvruchten, melk, soja worden verwerkt. Bevat minder dan 0,5 g/100 g lactose.

VoedingsinformatiePer 100 g *
Energie waarden376 kcal / 1598 kJ
Vet< 1 g
waarvan verzadigde verzuren< 1 g
Koolhydraten94 g
waarvan suikers11 g
Eiwitten< 1 g
Zout0,15 g
Natrium60 mg
Vitaminen B1 (thiamine)0,9 mg (82%**)
Vitaminen B60,45 mg (32%**)
Vitaminen C60 mg (75%**)
Calcium200 mg (25%**)
Magnesium90 mg (24%**)
Zink2,4 mg (24%**)
* = afhankelijk van de smaak
** VNR = voedingswaardereferenties
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag <br />van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur+33 (0) 297 622 172
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur
Paiement 100% sécurisé100% beveiligde betaling
Deze website maakt gebruik van de 100% beveiligde betaalmethode PAYBOX (SSL)
Snelle en veilige leveringSnelle en veilige levering
Snelle en veilige levering met COLISSIMO, binnen 3/4 dagen

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

VIND ONS OP

OVERSTIM.s maakt gebruik van cookies om de producten op te slaan die u in uw winkelmandje plaatst. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.