Hyperproteïnepasta

De pluspunten :
  • Op gewicht komen en blijven
  • Rijk aan proteïnes (52%)
  • Praktisch: zakjes met 6 minuten kooktijd
Doosje met 15 pakketjes van 100 g = 1,5 kg
36€90
MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR
Made in

Pasta is één van de basisonderdelen in een sportdieet, en is, dankzij het hoge gehalte aan langzame koolhydraten, een welkome ondersteuning bij het opbouwen van de energiereserve ter voorbereiding op fysieke inspanningen. Een spier is onder andere opgebouwd uit proteïnes, die een belangrijke rol spelen in het behouden en versterken van de spiermassa en rechtstreeks van invloed zijn op de spierkracht.

De Hyperproteïnepasta vormt, dankzij een combinatie van hoogwaardige plantaardige proteïnes en harde tarwegries, een waardevolle biologische sportvoeding als energetische voorbereiding voor de sporter, dat perfect in te passen is in een dagelijks dieet, bij het op gewicht komen en blijven!

Hyperproteïnepasta (52% proteïnes) past perfect in het dagelijkse voedingspatroon bij het streven naar en behouden van een goed gewicht of bij het kwijtraken van die laatste pondjes!

Bereiding: OVERSTIM.s Hyperproteïnepasta kunt u op dezelfde manier bereiden als normale pasta. Doe het zakje pasta in een pan licht gezouten kokend water, laat ongeveer 6 minuten koken en giet af.

  • Verbranding: vervang 1 maaltijd per dag door een zakje hyperproteïnepasta, op smaak gebracht met verse tomatenpuree, geurige kruiden (zoals basilicum, peterselie of bieslook), en vul dit aan met een flinke portie gekookte groenten, een mager zuivelproduct en een stuk fruit. Deze maaltijden passen in een dieet met een beperkte calorie-inname. De verpakking is voldoende voor 15 maaltijden, te herhalen totdat het gewenste doel is bereikt.
  • Behoud van gewicht: vervang 4 tot 5 maaltijden gedurende de week door een maaltijd met hyperproteïnepasta, gekookte groenten, een mager zuivelproduct en een stuk fruit.
  • Hyperproteïnepasta kan als portie koolhydraten en proteïnes worden gegeten als maaltijd op de avond voor aanvang van de wedstrijd en als maaltijd na de wedstrijd.

Belangrijk: verhoog de inname van uw dagelijkse hoeveelheid water, net zoals bij elke verhoging van uw proteïne-inname.

PROTEÏNERIJK GERECHT, ARM AAN CALORIEËN EN ARM AAN KOOLHYDRATEN,WAARVAN DE ENERGIEWAARDE 338 KCAL IS PER ZAKJE VAN 100 G.

Ingrediënten: plantaardige proteïnen (soja, erwten), griesmeel van harde tarwe, eiwit van ei, verdikkingsmiddel: natriumalginaat, aminozuren : L-methionine en L-threonine. Geproduceerd in een fabriek waar ook andere granen met gluten, schaaldieren, weekdieren, vis, melk, schaalvruchten, selderij, lupine, sulfiet worden verwerkt.

Voedingsinformatie
Energie waarden338 kcal / 1435 kJ
Vet2 g
waarvan verzadigde verzuren0,2 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers0,3 g
Eiwitten52 g
Zout2 g
Fosfor169 mg (24%**)
** VNR = voedingswaardereferenties
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag <br />van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur+33 (0) 297 622 172
Neem contact met ons op van maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur
Paiement 100% sécurisé100% beveiligde betaling
Deze website maakt gebruik van de 100% beveiligde betaalmethode PAYBOX (SSL)
Snelle en veilige leveringSnelle en veilige levering
Snelle en veilige levering met COLISSIMO, binnen 3/4 dagen

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

VIND ONS OP

OVERSTIM.s maakt gebruik van cookies om de producten op te slaan die u in uw winkelmandje plaatst. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.